Muziekkamp 1 - 6 juli 2018

Ben je nog geen 6 jaar? Dan ben je welkom op onze MuziMax. De kleuters kunnen hier een muzikale reis rond de wereld maken door samen te zingen, muziek te maken, noten leren via kleurpartituur, muziek beluisteren en dansen. Naast dit muzikaal deel zal er ook aandacht zijn voor sport en spel. Zij kunnen bij ons terecht van maandag tot en met vrijdag, telkens de voormiddag en/of de namiddag. Als ze een hele dag blijven voorzien wij 's middags een warme maaltijd. OPGELET: Kleuters zijn niet verplicht om de gehele week te komen, noch hele dagen. In het inschrijfformulier kan je aanduiden welke dagdelen de kleuter zal aanwezig zijn. MuziMax is er voor kleuters die geen dutje meer nodig hebben (als ze een hele dag blijven) en trots zijn dat ze zonder luier kunnen!

Ben je ouder dan 6 jaar? Hou je van samen muziek maken? Heb je al een jaar ervaring op je instrument? Dan is het muziekkamp van Respiro Dell' Arte iets voor jou! Elke dag worden er gedurende minimaal zes uur musiceermomenten voorzien in de vorm van individuele lessen, samenspel en orkest.

Op zomerstage kunnen volgende instrumenten van volgende families gevolgd worden: strijksers, houtblazers, koperblazers, gitaar, harp, klavecimbel, piano, slagwerk, zang, .... Vanaf dit jaar zijn ook instrumenten voor jazz en lichte muziek welkom.

- Iedereen krijgt per dag (behalve de laatste) 2 maal een individuele les van 30 minuten. Daarnaast is er voor tieners en volwassenen de kans om per dag een half uur met pianobegeleiding te spelen.

- Ook aan samenspel is er gedacht. Per dag is 1,5 uur gereserveerd voor samenspel in kleinere groepjes en ook nog 1,5 uur voor orkest of (nieuw dit jaar) bandcoaching.

Om iedereen een zo goed mogelijke vorming te geven vragen we bij de inschrijving naar het niveau dat je hebt met je instrument. Je kan dit uitdrukken in termen van de academie (lagere graad L2, L3, L4 - middelbare graad M1, M2, M3 of hogere graad H1, H2, H3) of je beschrijft hoeveel ervaring je hebt opgedaan in andere scholen. Geef zeker ook de werken mee waaraan je aan het studeren bent, dan kunnen de leerkrachten je niveau nog beter bepalen voor een betere begeleiding.

Wil je proeven van een ander instrument of wil je muziekles op en tweede instrument: Ook dat kan!

Wens je een instrument te huren? Dat kan zeker! We voorzien voor de pianisten sowieso enkele piano's waarop ze les krijgen of kunnen oefenen. Daarnaast kan je ook een cello, fluit, gitaar en viool bij ons huren.

Andere activiteiten

De nadruk ligt op het bijleren van muziek, maar natuurlijk moeten we ons ook ontspannen: onze begeleiders voorzien toffe activiteiten om tijdens de pauzes en na de laatste repetities van elke dag.

Logies

Ook in de vrije momenten en 's nachts zijn de begeleiders steeds paraat.

We logeren ook dit jaar weer bij Jan en Paula in hostel Focus.

Begin en einde van het muziekkamp

 Het kamp gaat door van zondag 9 juli tot vrijdag 14 juli 2017. Jullie worden de zondag omstreeks 16 uur in het Groeningheheem verwacht en we sluiten de laatste dag af rond 16u met een slotconcert en een kleine receptie voor de deelnemers, begeleiders en ouders.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Zoals steeds gaan we er weer een onvergetelijk kamp van maken!

Locatie: 

Lessen, samenspel en orkest: Groeningheheem, Passioninstenlaan 1, 8500 Kortrijk

Logies:

Hostel Focus, Hoveniersstraat 34 A, 8500 Kortrijk

Prijs per deelnemer :

NIEUW: Kleuters: per halve dag: 10 EUR, bij deelname aan zowel voor- als namiddag komt er 10 EUR extra bij voor het middagmaal. Geen logies mogelijk!

Kinderen (tot en met 12 jaar op 01/07/2017) :

- met logies : 390 EUR

- zonder logies : 340 EUR

Tieners (vanaf 13 jaar en tot en met 18 jaar op 01/07/2017 en studenten in een gemeenschappelijke kamer met 2 à 3 bedden):

- met logies : 460 EUR

- zonder logies : 410 EUR

Volwassenen (gemeenschappelijke kamer met 2 à 3 bedden):

- met logies : 485 EUR

          (Toeslag éénpersoonskamer: 75 EUR)

- zonder logies : 435 EUR

In deze prijzen zijn inbegrepen :

Met logies: overnachting, ontbijt, middag- en avondmaal, begeleiding, workshops, muzieklessen, partituren, verzekering en ontspanning.

Zonder logies: middag- en avondmaal, begeleiding, workshops, muzieklessen, partituren, verzekering en ontspanning.

Tweede instrument:

o   Kostprijs voor 3 sessies van een half uur individuele muziekles is 50 euro.

o   De huurprijs bedraagt 50 euro.

Vroegboekkorting (bij inschrijving en betaling voor 1 mei):

o   kleuters: 5 % van de deelnameprijs

o   vanaf 6 jaar: 25 EUR

Gezinskorting (bij inschrijving van meerdere leden uit hetzelfde gezin): 

o   Kleuters: 10 % van de deelnameprijs

o   -13 jarige: -30 EUR
o   -18 jarige/studenten: -40 EUR
o   volwassene: -45 EUR

Bandkorting (bij inschrijving van alle leden van een bestaande band):

o   -13 jarige: -30 EUR
o   -18 jarige/studenten: -40 EUR
o   volwassene: -45 EUR

OPGELET: Er is geen cumulatie mogelijk van de gezinskorting met de bandkorting!

 

Inschrijven: dit jaar werken we met een nieuw inschrijfformulier dat je hier kan downloaden en ons ingevuld kunt doormailen. Lees de instructies op het formulier goed, dat je zeker geen stappen overslaat (niet vergeten verzenden!). OPGELET: je moet voor verzending het formulier eerst zelf lokaal opslagen! Sla het ook op in het oorspronkelijke formaat (.xlsx).

Begeleiding: 

De muzieklessen en workshops worden gegeven door ervaren docenten. Tijdens de ontspanningsactiviteiten worden deelnemers geanimeerd door energieke monitoren, deze monitoren staan ook in voor de nachtrust in het Hostel en zorgen ervoor dat jullie elke dag veilige van het Hostel Focus naar het Groeningheheem en terug gebracht worden.