2021: mooie vooruitzichten!

2021: mooie vooruitzichten!

Respiro Dell’ Arte wenst iedereen een blakende gezondheid toe en een nieuw jaar dat (zo snel mogelijk) bol staat van ontspannende, positief verrassende, creatieve en deugddoende activiteiten én ontmoetingen.


Om deze wensen kracht bij te zetten hebben we een nieuwjaarsgeschenk voor jullie: vanaf vandaag kunnen jullie inschrijven voor ons spetterend muziekkamp dat deze zomer van 4 tot 9 juli zal plaatsvinden. Wacht niet te lang om in te schrijven! De plaatsen zijn beperkt, er is een vroegboekkorting én je schenkt jezelf iets leuks om naar uit te kijken!!

Wens je meer info of zou je meteen willen inschrijven? Eén adres: https://respirodellarte.be/muziekkampen/

Met vragen kunnen jullie altijd terecht bij onze coördinator Sander Verstraete op 0474/01 34 23 of sander.verstraete@respirodellarte.be