Individuele lessen

Individuele lessen

Bij Respiro Dell’Arte kan je terecht voor instrumentlessen in een ongedwongen sfeer waarbij zowel het tempo waarop als de inhoud van de lessen op maat van de leerling is.

Jong en oud, beginner of ervaren rot, iedereen is bij ons welkom om op een ontspannende manier zijn muzikale dromen na te jagen. Leerlingen hebben de vrijheid om de leerkracht zelf aan te reiken aan welk tempo ze willen werken en in welk genre ze graag stukken spelen. Noten kunnen lezen is géén verplichting!

Wij bieden, afhankelijk van de interesse, alle instrumenten aan. Van klassieke instrumenten zoals piano, viool of gitaar tot basgitaar! We laten geen enkel instrument of muzikale stijl links liggen. Afhankelijk van het gekozen instrument en in samenspraak met onze leerkrachten duren de individuele lessen 20 of 30 minuten. Er is altijd te mogelijkheid meerdere blokken te nemen als je langer les wilt volgen.

Tot slot organiseren we ook een masterclass blokfluit gegeven door Marcel Ketels. Deze Masterclass bestaat uit 10 individuele lessen van telkens één uur verspreid over het schooljaar. Ook éénmalige workshops en masterclasses vinden af en toe plaats. Hou daarvoor zeker ons ‘nieuws’ en/of sociale media in de gaten.

 

Kostprijs (+25€ lidgeld)

  • Volledig schooljaar* (30 lessen) individuele lessen 20min: 240€ / 260€ / 280€ (<12j / 12j tot 18j / +18j)
  • Volledig schooljaar* (30 lessen) individuele lessen 30min: 360€ / 390€ / 420€ (<12j / 12j tot 18j / +18j)
  • Masterclass (10 lessen) individuele lessen 1uur: 400€

* Tijdens het schooljaar starten kan. Het bedrag wordt dan herberekend op basis van het aantal nog te volgen lessen. Mail sander.verstraete@respirodellarte.be