Muziekkamp soundtrack (GEANNULEERD)

Muziekkamp soundtrack (GEANNULEERD)

WAT?

Ben je 8 jaar of ouder en heb je dus al minimum 2 jaartjes instrumentles (klassiek!) achter de kiezen? Heb je zin om je muzikale grenzen te verleggen en in groep filmmuziek te spelen? Schrijf je dan snel in voor dit unieke muziekkamp! Het wordt dé verrassing van je zomervakantie!

De muzikale rode draad van dit kamp is filmmuziek. Zowel in kleine bezetting (ensemble), als met de volledige groep samen (orkest), heb je dagelijks meerdere lesmomenten waarop je samen met je leerkracht en/of dirigent aan de slag gaat om een op voorhand gekozen filmscène van muziek te voorzien. Alsof dat nog niet genoeg is zal er ook tijd en ruimte zijn om zelf de slag te gaan en de Hans Zimmer in jullie naar boven te brengen. Onder begeleiding van onze leerkrachten maak je zelf een soundtrack en ontdek, leer en ervaar je hoe muziek een filmscène pas echt tot leven wekt! Hoe ritme, timbre, melodie, dynamiek en bezetting helpen om het juiste gevoel op de kijker over te brengen!

Natuurlijk schiet er nog heel wat vrije tijd over. Gelukkig word je door onze enthousiaste begeleiders opgevangen om je hoofd leeg te maken met tal van ontspannende activiteiten. Beginnen de vingers te kriebelen en hoor je de lokroep van je instrument? Geen probleem, er zijn voldoende lokalen beschikbaar om wat te gaan oefenen.

Om iedereen een zo goed mogelijke vorming te geven en een homogene indeling van de ensembles te garanderen, vragen we bij de inschrijving naar je niveau. Je kan dit uitdrukken in de graden van de academie (lagere graad L2, L3, L4 – middelbare graad M1, M2, M3 of hogere graad H1, H2, H3) of je beschrijft hoeveel ervaring je hebt opgedaan in een alternatief traject.

 

WANNEER?

Van zondagnamiddag 3/7/2022 tot en met vrijdagnamiddag 8/7/2022. Vrijdagnamiddag wordt het kamp afgesloten met een fantastisch toonmoment waarop al je vrienden en familie welkom zijn. Nodig iedereen uit die deze unieke filmvoorstelling met livemuziek niet wil missen!

 

HOEVEEL?  (prijzen per deelnemer)

< 12 jaar  tussen 12 – 18 jaar > 18 jaar
extern* 320€ 330€ 340€
intern* (+ logies & ontbijt) 445€ 455€ 465€
vroegboekkorting (betaling voor 1 april 2022) 5% 5% 5%
gezinskorting 5% 5% 5%

*EXT: middag- en avondmaal, fruit, vieruurtje, begeleiding, muzieklessen, partituren, verzekering en ontspanning.

*INT: overnachting in meerpersoonskamer, ontbijt, middag- en avondmaal, fruit, vieruurtje, begeleiding, muzieklessen, partituren, verzekering en ontspanning.

 

WAAR?

Alle activiteiten gaan door in het Groeningeheem, Passionistenlaan 1, 8500 Kortrijk.

Overnachten doen we in Hostel Focus in de Hoveniersstraat 34A, 8500 Kortrijk. (Wie een enkele of dubbele kamer wenst in plaats van meerpersoonskamer kan zijn kamer rechtstreeks boeken bij Focus. Je schrijft je dan als externe in voor ons kamp)

 

HOE?

Inschrijven doe je zo