Groepslessen

Groepslessen

Op een speelse manier de allerkleinste kennis laten maken met verschillende aspecten van muziek? Ook dat kan vanaf nu bij Respiro Dell Arte! Tijdens onze lessen muziekinitiatie (3 – 6 jaar) zetten de leerlingen zingend en musicerend hun eerste muzikale stapjes. Aan de hand van kleurenpartituren wordt er op allerhande percussie instrumenten, boomwhackers, belletjes, xylofoontjes of zelfgemaakte instrumentjes muziek gemaakt. Een ware ontdekkingstocht in de fantastische wereld van ritmiek, melodie en expressie. Een nieuwe wereld gaat open!

In groep bieden we ook lessen gitaar aan. Hierin leren de leerlingen (7 – 99 jaar) de basisakkoorden op gitaar waardoor ze al snel zelf liedjes kunnen spelen en begeleiden. Daarnaast bestaat bij voldoende belangstelling de mogelijkheid om lessen songwritingcompositie, improvisatie, arrangement,… op te starten. Bij voldoende interesse kunnen we ook starten met diverse samenspelvormen. Ook (bestaande) jonge bands kunnen in onze bandcoaching olv. van een ervaren coach werken aan het samenspel, de nummers, sound van de band,… . Dit zou niet op jaarbasis zijn maar als losse workshops gebeuren. Voor meer info in verband met bandcoaching gelieve contact op te nemen.

De les muziekinitiatie duurt 1 uur en gaat door op zaterdagvoormiddag tussen 9u en 10u. Bij voldoende interesse wordt er een extra groep gevormd van 10u tot 11u.

De groepsles gitaar duurt 1 uur en vindt plaats op vrijdag vanaf 16u30. Bij voldoende interesse kunnen ook groepen gevormd worden tijdens de lesmomenten op woensdagmiddag en zaterdagvoormiddag.

Schooljaar 2019 – 2020

MAA DIN WOE (13u – 18u) DON VRIJ (vanaf 16u30) ZAT (9u – 14u) ZON
Gitaar * V *
Muziekinitiatie V

 

KOSTPRIJS

  • Volledig schooljaar* (30 lessen) groepsles muziekinitiatie 1uur: 225€
  • Volledig schooljaar* (30 lessen) groepsles gitaar 1uur: 300€

* Tijdens het schooljaar starten kan. Het bedrag wordt dan herberekend op basis van het aantal nog te volgen lessen. Mail sander.verstraete@respirodellarte.be

 

KORTINGEN

  • Volumekorting: Bij meerdere inschrijvingen is er een volumekorting van 5%.
  • Vroegboekkorting: Bij inschrijving én betaling voor 1/08/2019 is er een korting van 5%.

 

HUURINSTRUMENTEN

Leerlingen kunnen bij ons een gitaar huren. De huurprijs bedraag 50€ per schooljaar + een waarborg van 50€.

 

De lessen starten de 3e week van september en eindigen midden/eind juni. We volgen de schoolvakanties.

Klik hier om in te schrijven!